Palvelumme

Erikoiskasvohoidot
Ditelle 900 -hoidot

Ultraäänihoidot
Tehokas, mutta miellyttävä tapa hoitaa erilaisia ihon erityisongelmia tai tehostaa normaalin ihon toimintaa ja puhdistumista.

Mediwawe TAKE TEN
kasvojen kuntoutus- ja kohotushoito. Hoito tehostaa kasvolihasten kunnon, toiminnan, verenkierron ja ja aineenvaihdunnan paranemista
www.taketen.fi

Interferenssihoidot
Käytetään silloin kun halutaan vaikuttaa verisuonten laajenemiseen. verenkierron vilkastuttamiseen sekä saada rauhoittava ja rentouttava vaikutus.
Tehostuneen veren ja lymfakierron ansiosta aineenvaihdunta elpyy ja solujen ravinnonsaanti ja kuona-aineiden poistuminen parantuu.
Esim. Ultraääni+ interferenssi-kasvohoito; tonuksen parantaminen veltostuneen ihon hoito sekä aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastuttaminen.

Bion-Aknehoidot
BiONin käyttämät raaka-aineet ovat 100% luonnollisia, eivätkä sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia tai parabeenejä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.
Bionilla on kokonaisvaltainen lähestymistapa aknen hoitoon ja hallintaan, eivätkä sen tuotteet keskity vain oireiden lievittämiseen, vaan myös uusien ongelmien ennaltaehkäisyyn ihossa.

Ruusufinnin eli acne rosascean hoito ja Anti aging ihonhoito sekä Dermatitis ja sen hoito.

BION-tuotteilla aknen hoito todellakin on näin yksinkertaista. 3 kohdan ihonhoito ohjelma vain 2 kertaa päivässä, 12 viikon ajan!
www.bion.fi

Stimulaatiovirta-hoidot
Käytetään lihasten harjoittamiseen ja vahvistamiseen, jolloin lihas myös kiinteytyy.
Stimulaatiovirran harjoitusvaikutus tehostaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa samoin kuin tavallinen lihasharjoitus polttaen samalla rasvaa.
Hoitoa voidaan antaa silmänympärysjuonteiden ja silmäpussien sekä kuivan silmänympärysihon hoitoon. Suun ympärysjuonteiden ja kuivan ihon hoito, aineenvaihdunnan elvytys ja ihon elävöittämiseen.
Stimulaatiovirralla kiinteytetään haluttua lihasryhmää esim, kasvot, vatsa, rinnat, reidet, pakarat jne.

PACT Fototerapia kynsisienen hoitoon
Kynsisieni voidaan nyt poistaa kivuttomasti uudella PACT® fototerapia menetelmällä. Tämä Saksassa kehitetty tehokas menetelmä perustuu mittavaan tutkimustyöhön ja satoihin testituloksiin.

Diatermiahoidot
fibroomien (varsiluomien) poltto ja pienten verisuonten poltto

Ripsien kestotaivutus
näyttävyyttä katseeseen, suorat ripset taipuvat ylöspäin jolloin silmät näyttävät isommilta. Silmälasit pysyvät puhtaanpina, koska ripset eivät hankaa laseihin. Ripset ovat helpommat meikata.

Kestovärjäykset
– ripset, kulmat ja kulmien muotoilu.

Ihokarvojen poistot
– joko sokeroinnilla tai vahalla. Sokerointi poistaa myös kuollutta ihosolukkoa iholta, joten kuorintaa ei pidä tehdä ennen sokerointiin tuloa. Sokerointi auttaa tehokkaasti sisäänkasvaviin karvoihin, karvatupen tulehduksiin, poistaa myöskin sporiaasiksen aiheuttamaa hilsetystä iholta.

Make up
– päivämeikki, juhlameikki ja häämeikki sekä meikin opetus.
Saksalainen Artdeco on ainutlaatuinen meikkisarja, joka tarjoaa paljon mielenkiintoisia erikoistuotteita täydellisen meikin tekoon. Ammattisarja jota voit ostaa myös kotikäyttöön. Kokeile ja ihastu!

Käsihoidot

-Peruskäsihoidossa; kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, kuorinta, naamio ja lakkaus.
–Shellac-kestolakkaus; pysyy jopa 3 viikkoa kauniina kynsissäsi.
–naamio- tai  parafiinihoidot.

Jalkahoidot
– perinteiset sekä erikoishoidot kuorinnat, naamiot ja levähauteet.
Yksilöllisten silikoniortoosien ja -nauhaortoosien valmistus asiakkaalle
Sisäänkasvavien kynsien hoito

Hopi-korvakynttilähoito
HotStone -puolihieronnat ja kokovartalohieronnat, kuumilla kivillä.

Turvehoidot
Lehto Peat

© Narvin Hoitopiste 2022 | Tuomiojantie 17, 38700 Kankaanpaa | 02 572 2616 | sisko.mustajarvi@narvinhoitopiste.fi